Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
A Bethesda Gyermekkórház égésközpontjának gyűjt a FEZEN Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2018. június 18.
ImageOrszágos jótékonysági gyűjtést és az egészséges életmódot népszerűsítő új programhelyszínt jelentett be mai sajtótájékoztatóján a FEZEN fesztivál. A szervezők 60.000 vendéget várnak a kevsebb, mint 40 nap múlva induló fesztiválra, ahol idén is több mint száz fellépő szórakoztatja a közönséget.
Tovább...
 
Újra támad a strandidő Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. június 18.
ImageBár a mögöttünk hagyott héten volt egy kisebb lehűlés, ma már újra szebbik arcát mutatta az időjárás. Az előrejelzések szerint az előttünk álló napokban igazi strandidő lesz - hétfőn azért még várható kisebb zápor, zivatar -, kiváltképp a hét közepén, amikor 30 fok feletti kánikula várható, minimális csapadékkal, sok napsütéssel. Jelen állás szerint pénteken érkezik egy hidegfront, ami hoz némi lehülést és csapadékot, ám erre ne vegyünk mérget, várjuk meg legalább a szerdát, hogy hitelt érdemlő prognózist kapjunk...
Tovább...
 
Fő az egészség! Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2018. június 18.
ImageSzűrővizsgálatok és vitamindús ételek. A hétvégén minden az egészségről szólt Székesfehérvár Feketehegy-Szárazrét városrészében. A Vörösmarty Mihály Általános Iskola Farkasvermi úti Tagiskolája adott otthont a Szárazréti Egészségnapnak, míg a Közösségi Központ Gasztroudvarán a tűzhelyről felszálló füst jelezte, hogy megkezdődött a IV. Borsófesztivál.
Tovább...
 
Közös nyárindítás a Belvárosban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. június 18.
ImageIdén is megtelt a Zichy színpad előtti tér a nyárindító, tanév záró Hello, nyár! rendezvényre. Este hat órakor Pixa adta meg az alaphangulatot, majd a Free Spirit Dance táncosai vették át a stafétát.
Tovább...
 
Centoi kerékpárosok érkeztek Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2018. június 15.
A Polisportiva Centese sportegyesület hat kerékpárosát fogadták tegnap Székesfehérváron. Az olaszországi Centoból érkezett vendégek jártak már a Balatonnál, és a fővárosba indultak tovább. A kerékpáros túra egyik apropóját a két település közötti húszéves testvérvárosi kapcsolatok adják.
Tovább...
 
Az időtlenséget keresve  Rebényi Gyulával Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. június 15.
Image„Nem befejeztem valamit, hanem elkezdek mást csinálni.” – foglalta össze a jelent és jövőt Rebényi Gyula, aki a napokban bezárta üzletét, s ötven év cukrászkodás után nyugdíjba vonult.
Tovább...
 
Ha nyár, akkor levendula! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. június 15.
ImageA levendulát mindenki szereti: isszuk limonádéként, készülhet belőle szörp, sütemény, felhasználhatjuk illóolajokhoz, szappankészítéskor, és még a testünkre is kenhetjük krém formájában.
Tovább...
 
I. Streetfood Feszt Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. június 15.
ImagePizza, hamburger, Hot-Dog… – június 22-24-ig Székesfehérvár behódol a kulináris élvezeteknek. A világ legnépszerűbb ételei mellett a Fő utcán előkerülnek az olaszos ízek, a kávékülönlegességek valamint a kézműves borok és sörök is. Az eseményt kulturális programok kísérik majd: koncertek, játszóház, street art és slam poetry…
Tovább...
 
Pénteken kezdődik az Emlékparki Nyár a KEMPP-ben Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. június 15.
ImagePénteken este kezdődik a VI. Emlékparki Nyár programsorozata a Katonai Emlékpark Pákozd – Nemzeti Emlékhelyen. A nyitó kiállításon az érdeklődők válogatást láthatnak az idei Kárpát-medencei gyermekrajzpályázat alkotásaiból, majd a Kákics együttes előadása idézi meg az 1848-as forradalmat és az I. világháborút.
Tovább...
 
Kanczlerné Horváth Melinda kapta a Székesfehérvár Ifjúságáért díjat Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. június 15.
ImageA Hiemer-házban dr. Cser-Palkovics András polgármester adta át a Székesfehérvár Ifjúságáért díjat: az idei elismerést Kanczlerné Horváth Melinda, a Váci Mihály Szakgimnázium, Szakközépiskola tanára kapta, akinek a diákönkormányzatot segítő munkáját köszönték meg a Diáktanács javaslatára. Az ünnepség keretében pedagógusoknak és a közéleti munkában szerepet vállaló diákoknak is gratuláltak.
Tovább...
 
Újabb 201 parkoló épül a Vízivárosban Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. június 14.
Folytatódik a parkolóépítési program a Vízivárosban, a volt Fűtőerőmű területén. Újabb 201 parkoló épül, a tegnapi munkaterület-átadás után augusztus 30-ig kell befejezni a 200 milliós építkezést. A komfortérzetet növelő beruházások keretében ősszel új helyre költözik a posta. – mondta Dr. Horváth Miklósné önkormányzati képviselő.
Tovább...
 
<< Első < Előző 941 942 943 944 945 946 947 948 949 950 Következő > Utolsó >>

Eredmények 10440 - 10450 / 20482